AMSTERDAM, Admiraal de Ruijterweg 519 C (bovenwoning)

285.000,-

30 m2, 2 kamers

Op voorraad

Categorieën: , ,

Product Description

Een heerlijk licht, mooi gerenoveerd tweekamer appartement van ca. 30 m² met alles er op en er aan! Het balkon is op het Westen gelegen, de slaapkamer aan de rustige achterzijde en de woonkamer heeft grote ramen met dubbel glas, vrij uitzicht en geen inkijk.
En ook nog eens op een centrale plek naast het hippe Westerpark met heerlijk groen om te wandelen en diverse culturele voorzieningen. De Jordaan is vlakbij en het Station Sloterdijk, een fijne supermarkt in de straat er achter. Supercomfortabel!

INDELING
Via het verzorgde gemeenschappelijke trappenhuis bereik je op de tweede etage de entree van de woning. Je komt binnen in de lichte woonkamer met een grote raampartij voorzien van dubbel glas en met ruimte voor de bank en een eettafel. De keuken zit in het midden en is voorzien van een modern strak keukenblok met inbouw vaatwasser, gaskookplaat en afzuiging. De badkamer is voorzien van fraaie naturel tegels, een ruime douche, een wastafelmeubel en een toilet. De slaapkamer is aan de achterzijde en heeft voldoende ruimte voor een grote kastenwand en openslaande deuren naar het balkon. De vloer door het gehele appartement is voorzien van een mooi lamelparket met vloerverwarming. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. Het appartement is kant en klaar.

LOCATIE
De woning ligt nabij de kruising met de Haarlemmerweg en heeft een brede stoep voor de deur en is supergoed bereikbaar met de auto of tram en trein. De oprit van de A 10 is vlakbij en de tramlijn 19 naar de binnenstad is op loopafstand, evenals het Station Sloterdijk. De buurt is enorm hard ontwikkeld de afgelopen jaren. In de straat achter de woning is een Lidl en op de hoek zit een heerlijke Italiaanse tratoria. In de zomer is het Westerpark heerlijk om naast de deur te hebben: wandelen, picknicken, hardlopen, filmpje pakken in Het Ketelhuis, genieten van diverse evenementen en festivals als het weer mag! Iets om naar uit te kijken!

GOED OM TE WETEN
*woonoppervlak ca. 30 m² conform meetinstructie NEN 2580
*voortdurende erfpachtcanon € 701,37 per jaar Gemeente Amsterdam. Einde tijdvak 3 juli 2049.
*parkeren met vergunning, er is op dit moment geen wachttijd voor een bewonersvergunning
*het gebouw dateert van circa 1925
*een actieve VvE professioneel beheerd
*servicekosten bedragen momenteel € 36,59 per maand
*CV-combiketel (2017)
*Energielabel C

DE NAAM VAN DE STRAAT
Admiraal de Ruijterstraat (Overtoomse Veld/Bos en Lommer): Michiel Adriaansz. de Ruyter (1607-1676), de vermaarde admiraal van Holland en West-Friesland, geboortig uit Vlissingen en in Amsterdam woonachtig aan de tegenwoordige Prins Hendrikkade. (“De naam van onze straat”, J.A. Wiersma, 1987)

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Extra informatie

Aantal kamers

2

Oppervlakte

30

Brochure

Brochure admiraal de Rijterweg 519C

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.