AMSTERDAM, Bilderdijkstraat 168 II (bovenwoning)

250.000,-

34 m2, 1 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Geweldige studio met apart slaapgedeelte in het Hallenkwartier. Het appartement ligt op de tweede verdieping van een klassiek pand naast de hoek van de Kinkerstraat.

De Bilderdijkstraat is een sfeervolle winkelstraat midden in het populaire Oud-West om de hoek bij de Hallen. Het appartement is recent door de huidige eigenaar opgeknapt. Er ligt een nieuwe vloer, de keuken en de douche zijn vernieuwd en alles is weer fris geschilderd. Je kunt er zo in. Het is uitermate geschikt voor starters, ouders voor studerend kind of als pied-à-terre.

Indeling
De nette gezamenlijke entree biedt toegang tot de woning op de tweede verdieping. Bij binnenkomst is een halletje met toegang tot een apart toilet, met daarnaast een aparte douche en daarnaast de dichte keuken. Het appartement ligt aan de voorzijde van het pand en heeft vanuit de woonkamer leuk uitzicht over het levendige kruispunt van de Bilderdijkstraat en de Kinkerstraat. In de woonkamer heeft de huidige eigenaar een wand laten plaatsen, zodat je apart kunt slapen. Eventueel is dit nog af te sluiten met een deur, zo creëer je een aparte kamer. In het appartement ligt een eiken houten lamelparketvloer en de woning wordt verwarmd door middel van een HR combiketel van het merk Remeha (ca 2,5 jaar oud.) Voor een goed beeld van de indeling verwijs ik je naar de plattegrond.

De omgeving
Dit is werkelijk een absolute A-locatie in Oud-West, om de hoek van de Foodmarket en cultuurcentrum ‘De Hallen’. Ook het Centrum bevindt zich op slechts enkele minuten wandelen. In de directe omgeving vindt u leuke restaurants en cafés in de Hallen maar ook daarbuiten, zoals Van ‘t Spit, de Breakfastclub, Bar Centraal & Pastis. Ook een bioscoop (FilmHallen), bibliotheek en diverse supermarkten zoals Marqt, AH, Dirk, de Ten Katemarkt en het Vondelpark zijn dichtbij. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en via uitvalswegen.
Het Hallenkwartier: Hier vind je het kloppend hart van West!
De Hallen Amsterdam. Je moet het even weten te vinden maar … Eenmaal binnen begrijp je niet dat je het ooit hebt kunnen missen. In deze reusachtige en prachtig gerestaureerde industriële hallen onderhielden monteurs in de vorige eeuw de elektrische Amsterdamse trams. De historische tramremise is vandaag de dag het kloppend hart van de buurt als centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten. Geliefd bij bezoekers uit alle windstreken, vanwege de relaxte sfeer en het ruime, uitdagende en creatieve activiteitenaanbod. De naam ‘Hallenkwartier’ is gekozen omdat de Hallen de ‘huiskamer’ van de buurt is. Een ontmoetingsplek met grootstedelijke, en zelfs landelijke, uitstraling. Het Hallenkwartier staat voor authenticiteit en originaliteit.

Vereniging van Eigenaren Bilderdijkstraat 168/Kinkerstraat 65.
Gezonde VvE met professionele beheerder, de servicekosten bedragen € 46,38 per maand.

Kadastrale registratie:
Gemeente Amsterdam Sectie Q complexaanduiding 7643, indexnummer A4.

Eigen grond/erfpacht
Het betreft een appartement op eigen grond.

Bijzonderheden
– leuke buurt
– 33,5 m2 volgens NEN 2580 op de tweede verdieping
– gesplitst in oktober 1993
– intern geheel vernieuwd
– CV-combiketel Remeha circa 2,5 jaar oud
– bouwjaar 1893
– energielabel D

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Klik hier voor de bladerbare brochure.

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

 

Extra informatie

Aantal kamers

1

Oppervlakte

34

Brochure

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.