AMSTERDAM, Bilderdijkstraat 178-3 (appartement)

395.000,-

69 m2, 4 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Geweldig licht dubbel bovenhuis met twee slaapkamers in het Hallenkwartier. Het appartement is verdeeld over de bovenste twee etages van een klassiek pand van rond de vorige eeuwwisseling.

De Bilderdijkstraat is een sfeervolle winkelstraat midden in het populaire Oud-West om de hoek bij de Hallen. De woning maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren waarvan het casco voor de splitsing in 2005 geheel is gerenoveerd. De woning is geheel geïsoleerd en zowel aan de voor- als achterzijde zijn er hardhouten kozijnen met dubbele beglazing geplaatst. Door de ligging op de derde en vierde verdieping is de woning heel licht en rustig (geen bovenburen). De woning is zeer geschikt voor starters, stellen, als pied-à-terre of als flatshare.

Indeling: (zie ook de plattegrond)
De nette gezamenlijke entree biedt toegang tot de woning op de derde en vierde verdieping. Aan de voorzijde van de woning ligt de eetkamer met een gezellig uitzicht over de aantrekkelijke winkelstraat. Schuin tegenover de keuken in de hal is een wasruimte gesitueerd, waar tevens de cv-ketel en de mechanische ventilatie zijn geplaatst. Aan de achterzijde liggen twee slaapkamers, waarvan één heel ruim en met veel kast- en bergruimte. De wit betegelde badkamer met granito vloer is tevens via de hal te bereiken: deze beschikt over een inloopdouche, een wastafel, een toilet en een radiator. Op de vierde etage treft u de ruime woonkamer aan. Er is een mogelijkheid voor een dakterras.

De omgeving:
Dit is werkelijk een absolute A-locatie in Oud-West, om de hoek van de Foodmarket en cultuurcentrum ‘De Hallen’. Ook het Centrum bevindt zich op slechts enkele minuten wandelen. In de directe omgeving vindt u leuke restaurants en cafés in de Hallen maar ook daarbuiten, zoals Van ‘t Spit, de Breakfastclub, Bar Centraal & Pastis. Ook een bioscoop (FilmHallen), bibliotheek en diverse supermarkten zoals Marqt, AH, Dirk, de Ten Katemarkt en het Vondelpark zijn dichtbij. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en via uitvalswegen.

Het Hallenkwartier: Hier vind je het kloppend hart van West!
De Hallen Amsterdam. Je moet het even weten te vinden maar … Eenmaal binnen begrijp je niet dat je het ooit hebt kunnen missen. In deze reusachtige en prachtig gerestaureerde industriële hallen onderhielden monteurs in de vorige eeuw de elektrische Amsterdamse trams. De historische tramremise is vandaag de dag het kloppend hart van de buurt als centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten. Geliefd bij bezoekers uit alle windstreken, vanwege de relaxte sfeer en het ruime, uitdagende en creatieve activiteitenaanbod. De naam ‘Hallenkwartier’ is gekozen omdat de Hallen de ‘huiskamer’ van de buurt is. Een ontmoetingsplek met grootstedelijke, en zelfs landelijke, uitstraling. Het Hallenkwartier staat voor authenticiteit en originaliteit.

Vereniging van Eigenaren:
Gezonde VvE met professionele beheerder, de servicekosten bedragen € 93,44 per maand.

Kadastrale registratie:
Gemeente Amsterdam Sectie Q complexaanduiding 8394, indexnummer A21.

Eigen grond/erfpacht
Het betreft een appartement op eigen grond.

Bijzonderheden:
– leuke buurt
– 69 m2 volgens NEN 2580 op de derde en vierde verdieping
– gesplitst met vergunning in 2005
– geheel gerenoveerd in 2005 inclusief casco
– geheel geïsoleerd
– dubbele bewoning mogelijk
– CV-combiketel Intergas uit 2008
– open keuken
– geen bovenburen
– intercom
– gezonde vve
– mogelijkheid dakterras

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Klik hier voor de bladerbare brochure.

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

____________________________________________________________________________

Extra informatie

Aantal kamers

4

Oppervlakte

69

Brochure

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.