AMSTERDAM, Borgerstraat 158 (bovenwoning)

275.000,-

47 m2, 2 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Op een prachtplek in het bruisende Oud-West bieden wij dit comfortabele tweekamerappartement aan met mogelijkheid voor het aanleggen een dakterras.
Het verzorgde appartement ligt in de Borgerstraat, op de hoek van De populaire Jan Pieter Heijestraat en om de hoek van de Kinkerstraat.
De tram vertrekt hier vlakbij, er zijn leuke restaurantjes te over in de Jan Pieter Heijestraat en het is maar vijf minuten fietsen naar het Centrum! Ook het Vondelpark en het onvolprezen Hallen Complex bevinden zich op loopafstand.
Kortom: een droomhuis, van alle gemakken voorzien, op een superstek!

Het gebouw dateert van 1993 dus alles is solide, van fundering tot het goed geïsoleerde dak. Aan de binnenzijde is alles netjes onderhouden en
comfortabel.

De woning ligt op de bovenste laag van het gebouw. Daarom is het mogelijk om een dakterras aan te leggen. Hier is door de VvE al meerdere malen
toestemming voor gegeven. Maar ook zonder dakterras is het mogelijk om in het zonnetje te zitten op de galerij bijvoorbeeld, of op de gemeenschappelijke daktuin op de eerste verdieping.

De indeling is als volgt; entree, hal, slaapkamer aan de rustige achterzijde, ruime badkamer met douche en toilet, L-vormige woonkamer met open
keuken.

De woning wordt verwarmd d.m.v. een CV combiketel uit het jaar 2011. 

Over het algemeen is er voldoende parkeergelegenheid (betaald) op de openbare weg, per woning kan 1 parkeervergunning worden aangevraagd.

De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd en heeft een ruime onderhoudsreserve. De servicekosten bedragen thans euro 95,41 per maand.

Volgens de NEN 2580 meetinstructie bedraagt het woonoppervlak 47 m2 en beschikt het over een berging in de onderbouw van 3 m2.

Bijzonderheden:

– bovenste woonlaag
– mogelijkheid voor een dakterras
– 47 m2 netto woonoppervlak
– 2 kamers
– berging in de onderbouw
– afgekochte erfpacht tot 2044

 

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Klik hier voor de bladerbare brochure.

 

Extra informatie

Aantal kamers

2

Oppervlakte

47

Brochure

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.