AMSTERDAM, Carolina Macgillavrylaan 134 (appartement)

350.000,-

60 m2, 3 kamers

Op voorraad

Categorieën: , ,

Product Description

Wat een heerlijk comfortabel, licht en zorgeloos appartement! Met drie kamers, gigantische raampartijen, uitzicht, met lift, goed bereikbaar met aan de ene kant de Watergraafsmeer, waar je de vele luxe delicatessenzaken vindt, het groen van park Frankendael, de sportvelden en de Jaap Edenbaan en aan de andere kant het bruisende Oost dat zo geliefd is vanwege alle toko’s en eettentjes. Dat is thuiskomen!

Het appartement van ca. 60 m² ligt op de derde en bovenste verdieping op de hoek van een fantastisch modern wooncomplex dat in 2008 een prijs won voor het beste woningbouwproject van Amsterdam. Het gebouw is omgeven door water en je bereikt het binnenterrein via een wandelbrug. De derde verdieping is met de lift bereikbaar. De sfeer in het complex en de VvE is vriendelijk en in de binnentuin is het heerlijk spelen voor kinderen en er zijn banken waar je lekker een boekje kunt lezen uit de ruilboekenkast. Beneden is een parkeergarage, waar parkeerplaatsen kunnen worden gehuurd of gekocht indien gewenst. Voor bezoekers zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Een buitengewoon leuk en comfortabel geheel.

INDELING
Met de lift of via het trappenhuis kom je op de derde verdieping. In de hal is garderoberuimte en toegang tot de prettige badkamer met een ligbad, douche, wastafel en toilet. Voor de wasmachine en droger is een aparte kast vanuit de hal bereikbaar. De woonkamer is een zee van licht! De ramen rondom vanaf de vloer tot het plafond bieden de hele dag licht en uitzicht. Het complex is voorzien van een glazen schil met natuurlijke ventilatie, waardoor je op het balkon langs de buitenzijde van het appartement, het hele jaar buiten kunt zitten. In 2016 is het appartement opnieuw ingedeeld en is een tweede slaapkamer of studeerkamer gecreëerd naast de grote slaapkamer, de halfopen keuken is langs de lange kant gesitueerd en voorzien van gaskookplaat en oven, vaatwasser en koelvriescombinatie. Hier sta je te koken met uitzicht over het water voor de deur, spoorlijnen in de verte en altijd wisselende wolkenpartijen, een levend schilderij. Voor een exact beeld van de indeling verwijzen we naar de plattegrondtekeningen.

LOCATIE
Het appartement ligt in het dynamische gebied van Het Sciencepark in Amsterdam Oost. De woning ligt op loopafstand van het station Sciencepark en station Muiderpoort, voor treinverbindingen in alle richtingen. Op loopafstand zijn ook de hippe winkels en gezellige cafés en restaurantjes bereikbaar in de Javastraat, winkelgebied Oostpoort en de dagelijkse Dappermarkt. Het meest dichtbij is het heerlijke en uitgestrekte Flevopark, waar je goed terecht kunt voor een ontspannen wandelingetje of een rondje hardlopen, maar ook Park Frankendael en het Oosterpark zijn binnen handbereik, evenals Artis, De Hortus, het Waterlooplein. Op de fiets rij je zo de binnenstad in. Kortom, heerlijk comfortabel wonen en alles binnen handbereik.

BIJZONDERHEDEN
– Lift aanwezig;
– Energielabel A;
– Bouwjaar 2007;
– Actieve Vereniging van Eigenaars te Amsterdam;
– Professioneel beheerd door Velzel VvE Diensten;
– Bij dit appartement is geen parkeerplaats inbegrepen;
– Parkeerplaatsen in de garage beneden worden regelmatig te koop aangeboden;
– De maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt € 111,88;
– Meerjarenonderhoudsplan aanwezig;
– Erfpacht huidige tijdvak afgekocht tot 2057;
– Aanvraag eeuwigdurende afkoop erfpacht op gunstige voorwaarden tijdig gedaan;
– Fantastisch vrij uitzicht;
– Oplevering in overleg.

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Extra informatie

Aantal kamers

3

Oppervlakte

60

Brochure

Brochure – Carolina MacGillavrylaan 134 – Amsterdam

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.