AMSTERDAM, Fokke Simonszstraat 82 hs (appartement, benedenwoning)

270.000,-

54 m2, 3 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Sfeervolle benedenwoning met een patio in een leuke straat bijna bij de hoek met de Reguliersgracht. De Vijzelgracht is aan de andere kant de straat uit. Die is nu net helemaal klaar en prachtig geworden. Daar kan je vanaf volgende maand zo met de metro alle kanten op.
De Utrechtsestraat met heerlijke boetiekjes, lunchrestaurantjes en cafés is vanaf hier vijf minuten lopen. Kortom, een ideale starterswoning in een hippe buurt!

DE WONING
Bij binnenkomst valt meteen de hoogte van het plafond op. Door de hoge ramen aan de voorzijde valt veel licht naar binnen. De kamer aan de voorzijde heeft een hoogte van vier meter. Schuifdeuren openen naar de woonkamer aan de achterzijde. Daarboven is een insteekverdieping gemaakt die niet een volledige hoogte heeft (ca. 1.90m) maar die goed gebruikt kan worden als werkruimte, extra lounge plek of als slaapkamer. De keuken zit aan de achterzijde naast de patio waar je met een deur naar buiten kunt. De badkamer is aan de achterzijde en voorzien van een douche en een toilet.
Boven de keuken is een slaapkamer met eveneens ca. 1.90m hoogte.

LOCATIE
De Fokke Simonszstraat ligt in het Centrum, tussen de Vijzelgracht en de Reguliersgracht. Het Amstelveld is op loopafstand evenals de Utrechtsestraat, het Rijksmuseum en de Albert Cuypmarkt.
Dagelijkse boodschappen doe je bij de Albert Heijn, Marqt, Slagerij de Leeuw en Kaashuis Tromp, voor garnalenkroketjes ga je naar Holtkamp. Uit eten kan bij Guts & Glory, Pata Negra of Lite/Dark. De bijzondere winkeltjes en boetieks zijn niet te tellen.

GOED OM TE WETEN
– eigen grond
– recent opgesteld MJOP aanwezig
– servicekosten € 100,= per maand
– zeer centrale ligging in hippe buurt
– actieve VvE Fokke Simonszstraat 80-82 met 8 leden
– woonoppervlakte conform NEN 2580 gemeten 37m² plus 17m² met hoogte (ca. 1.90m).

 

Klik hier voor de virtuele rondleiding

 

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

Extra informatie

Aantal kamers

3

Oppervlakte

54

Brochure

Brochure Fokke Simonszstraat

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.