AMSTERDAM, Gerard Doustraat 190 I (bovenwoning)

300.000,-

46 m2, 2 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Weer een heel leuk, zonnig en strak appartement van ca. 46 m² op de eerste verdieping op een juweel van een locatie in de Pijp.
De woning heeft van voor naar achteren een geheel open plattegrond, maar aan de voorzijde kan gemakkelijk een aparte kamer worden gecreëerd. Het appartement ligt bij het begin van de Quellijnstraat waardoor er een pleintje is voor de deur en de zon volop naar binnen kan schijnen. Even verderop is de Gerard Doustraat bezaaid met leuke winkeltjes en boutiques en geweldige food spots als Petit Café Caron, Venster 33, Bar Mash en Brut de Mer. Door Your Little Black Book wordt de Gerard Doustraat genoemd als “een van de leukste (winkel)straatjes die onze stad heeft. Zo lang is-ie niet eens, maar hier vind je zoveel toffe winkels. Van concept stores met sieraden tot winkels met leuke woonaccessoires.” en “Natuurlijk staat het Gerard Douplein bekend om de leuke hotspots met lekker eten, koffie en cocktails.” Als je dan toch zelf gaat koken is de Albert Cuypmarkt om de hoek.

INDELING
entree, woonkeuken aan de achterzijde met voldoende ruimte voor een royale eettafel, doorlopend naar het zitgedeelte in het midden en aan de voorzijde een ruime lichte slaapkamer met grote ramen aan de straatzijde. Vanuit de keuken aan de achterzijde is de badkamer bereikbaar, via een wasruimte met plaats voor de wasmachine. De badkamer is ruim en voorzien van modern tegelwerk, een douche, toilet, en een wastafel. Voor een compleet beeld van de indeling verwijzen we naar de plattegrondtekening.
In de gehele woning ligt een lichte laminaatvloer. Verwarming/ warm water d.m.v. een C.V. installatie uit 2007.

GOED OM TE WETEN
* MJOP aanwezig
* De erfpachtcanon is afgekocht tot 2057
* In 2007 is het pand gerenoveerd en gesplitst
* De servicekosten bedragen € 126,10 per maand
* De VvE betreft Gerard Doustraat 190 en wordt professioneel beheerd door De Alliantie VvE Beheer
* De aanvraag voor eeuwigdurende afkoop of vastlegging canon is ingediend bij de Gemeente Amsterdam

 

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Klik hier voor de bladerbare brochure.

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

 

Extra informatie

Aantal kamers

2

Oppervlakte

46

Brochure

Brochure Gerard Doustraat 190 I

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.