AMSTERDAM, Jacob van Lennepstraat 27 I voor (bovenwoning)

250.000,-

35 m2, 1 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Zeer goed onderhouden studio van circa 35 m² gelegen in het mooiste stukje van de Jacob van Lennepstraat tussen de Bilderdijkkade en de Nassaukade.
Ideaal voor studenten en starters op de woningmarkt.

Het appartement ligt op de eerste verdieping aan de voorzijde van een prachtig gebouw. Het pand is in 2007 grondig gerenoveerd en op dat moment gesplitst in acht appartementsrechten. Door de drie grote ramen is er veel lichtinval.

De woning heeft een ruime woon-/slaapkamer met een mooie houten vloer, een nette open keuken met diverse inbouwapparatuur en een badkamer met een ruime douche, een wastafel en een hangend toilet. Kortom zo te betrekken.

De woning is gelegen op particuliere erfpachtgrond. De jaarlijkse canon bedraagt € 750,- en is fiscaal aftrekbaar. Er is recent een notariele groene opinie afgegeven. Met een dergelijke opinie kan op reguliere wijze een hypothecaire lening worden aangevraagd. Vraag je finacieel adviseur naar de mogelijkheden.

Omgeving
Het Jacob van Lennepbuurtje is een mooie oude stadsbuurt. Centraal gelegen, vlak onder het centrum en aan de overkant van het Jacob van Lennepkanaal de onvolprezen Helmersbuurt. Dicht in de buurt van het appartement zijn tal van faciliteiten en voorzieningen zoals de populaire Foodhallen, verschillende cafés en restaurants, het nabij gelegen Vondelpark, het winkelgebied “de negen straatjes”, de Elandsgracht, het Leidseplein etc.
Er is voldoende mogelijkheid om betaald te parkeren. Het is in dit stadsdeel ook mogelijk om een parkeervergunning voor bewoners aan te vragen.

Bereikbaarheid
Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring/de A-10, afslag S105 en S106, maar ook met het openbaar vervoer (de trams 3, 7 en 12 stoppen om de hoek). Met nog geen vijf minuten fietsen ben je in het Vondelpark of in het centrum van Amsterdam.

Vereniging van eigenaren
De Vereniging van Eigenaren is verdeeld over de twee verenigingen ‘V.v.E. Jacob van Lennepstraat 27 en V.v.E. Jacob van Lennepstraat 27-boven’.
De servicekosten bedragen euro 44,45,= per maand. De administratie wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Bijzonderheden
– het bouwjaar van het pand is ca. 1880;
– 34,5 m2 volgens de NEN 2580-meetnormen;
– rustig gelegen aan de voorzijde van het pand;
– verwarming via een eigen c.v.-ketel (Intergas, 2007);
– het appartement heeft isolerende beglazing (HR++ uit 2007);
– Particuliere erfpacht. De canon is ca. € 750,- per jaar;
– Groene notariële opinie aanwezig;
– Actieve VvE.

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Klik hier voor de bladerbare brochure.

Extra informatie

Aantal kamers

1

Oppervlakte

35

Brochure

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.