AMSTERDAM, Lucellestraat 30 II (appartement, bovenwoning)

227.000,-

51 m2, 2 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

In een vriendelijke en rustige straat in Bos en Lommer bieden wij dit lichte twee-kamer appartement aan vlakbij het gezellige Erasmuspark en het Rembrandtpark. De gebruiksoppervlakte is 51 m2 en daarbij heeft het zowel een balkon aan de voor- als aan de achterzijde.

De woning ligt op de derde etage en beschikt nog over een grote (fietsen)berging op de begane grond verdieping.

De omgeving:
Het gebouw staat in de populaire wijk Bos en Lommer, die door de Nouveau Hip inmiddels liefkozend “Bolo“genoemd wordt. De buurt waar het gaat gebeuren, of beter nog: de buurt waar het anno 2018 allemaal al gebeurt!
Zo is er inmiddels al Bolobier en zijn er theedoeken en rompertjes met `I love Bolo` te koop. En natuurlijk moeten we het boekje van Check West hier noemen waarin je alle leuke attracties in de omgeving vindt, met onder meer een ruim aanbod aan unieke producten verkocht in winkels, de gezellige markt op het Bos en Lommerplein en diverse leuke cafés en restaurants, waaronder Terrasmus in het Erasmuspark, maar ook Podium Mozaïek met een mediterraanse keuken en Kratiam Thai, allebei op de Bos en Lommerweg. In de ochtend kun je rustig een rondje hardlopen in het nabijgelegen Erasmuspark, waar je `s avonds bovendien nog mag neerstrijken voor een BBQ. Kom daar nog maar `ns om in het Vondelpark…

Bereikbaarheid:
Het complex ligt zeer gunstig ten opzichte van Schiphol, uitvalswegen (A10) en de verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend. Op de fiets ben je binnen een kwartiertje in het centrum van Amsterdam. In de directe omgeving is volop parkeergelegenheid en voor het verkrijgen van een parkeervergunning bestaat op dit moment geen wachttijd.

Indeling:
Entree, badkamer met douche en toilet, keuken aan de achterzijde van de woning met toegang naar het balkon. De grote slaapkamer is eveneens aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar het balkon op het oosten. In de slaapkamer is nog een wastafel gemaakt. De grote woonkamer ligt aan de voorzijde en geeft via openslaande deuren toegang tot het zonnige balkon op het westen. Op de begane grond verdieping bevindt zich nog een grote fietsenberging (10m2).

Vereniging van Eigenaren Lucellestraat 28 -30 Amsterdam:
De gezonde Vereniging van Eigenaren bestaat uit 8 leden en wordt in eigen beheer bestuurd. De servicekosten bedragen € 100,= per maand. Het appartement maakt het 76/782ste aandeel uit van de VvE. De kozijnen zijn zowel in de voor- als achtergevel vervangen door hardhouten exemplaren met dubbele beglazing.

Kadastrale omschrijving:
Gemeente Sloten (N.H.), sectie C, complexaanduiding 11302, indexnummer 5.

Eigen grond/erfpacht:
Het betreft hier voortdurende gemeentelijk erfpacht. De Algemene Bepalingen van 2000 zijn van toepassing en de canon bedraagt euro 689,04 per jaar. Het tijdvak loopt tot 15 augustus 2064.De indicatieve afkoopsom voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht bedraagt op dit moment euro 20.982,=

De wetenswaardigheden in vogelvlucht
– twee balkons
– één slaapkamer
– het bouwjaar is 1939
– servicekosten bedragen € 100,=/maand
– verwarming door middel van een gaskachel
– het appartement kan een renovatie gebruiken
– er is geen wachttijd voor een parkeervergunning
– warm water wordt verkregen door middel van een geiser
– hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing aan beide zijden
– in de koopakte zal een asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen
– gemeentelijke erfpacht, canon € 689,04/jaar, het tijdvak loopt tot 15-08-2064
– woning van 51m2 (NEN2580) met (fietsen)berging van 10m2 op de begane grond.

Voor een duidelijk beeld van de indeling verwijzen wij naar de plattegrond.

 

Klik hier voor de virtuele rondleiding

 

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

Extra informatie

Aantal kamers

2

Oppervlakte

51

Brochure

Brochure Lucellestraat 30 II

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.