Amsterdam, M. H. Trompstraat 34 II (appartement, bovenwoning)

400.000,-

66 m2, 3 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Verrassend licht en volledig gerenoveerd appartement op eigen grond in de mooiste straat van de Baarsjes. Echt waar. Kijk maar naar de bomen, de brede stoep, de entrees, het groen, de balkonnetjes in de zon. Het appartement ligt op de tweede verdieping. Het is een bijzonder huis, want het heeft een opvallend brede gevel en hele hoge plafonds. De ramen en openslaande deuren van de woon- en eetkamer zijn bovendien Zuid georiënteerd, waardoor de kamer lekker licht is. De keuken en de slaapkamer aan de achterkant grenzen aan een breed balkon met balkonkast. Op dit moment heeft het appartement een slaapkamer, maar door het plaatsen van een wand in de woonkamer is een tweede slaapkamer eenvoudig te realiseren.
De woning ligt centraal in de Baarsjes, op het randje van Oud West, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 3, 13 en 19, bus 18 en 247) en met de auto (ongeveer vijf minuten van de ring). Op fietsafstand van het centrum en de Jordaan. In de buurt zitten volop hippe horecagelegenheden; denk aan Bar Spek, Pizzeria Faam, Kauffman Falafel & Beer, Café Partisan en Bar Centraal. Ook vlakbij: de Food- en Filmhallen, de gezellige Ten Katemarkt, het Erasmuspark, Natuurspeeltuin Plan West, goede kinderopvang.

Indeling:
Sfeervol halletje met toegang tot de dichte keuken aan de achterzijde en de extra brede woonkamer met grote ramen (dubbel glas) die voor veel licht zorgen. Hier ook openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. Het balkon aan de voorzijde ligt op het Zuiden en kijkt uit op prachtige groene bomen. In mei staan deze bijzondere bomen volop in bloei. Op maat gemaakte houten (boeken)kasten en het hoge plafond zorgen voor sfeer (en opbergruimte). Eventueel is het mogelijk om in de woonkamer vrij eenvoudig een extra slaapkamer te creëren. Over de gehele etage, behalve in de keuken ligt een fraaie houten vloer. In de keuken ligt vinyl, wel zo praktisch.
De keuken is ruim opgezet en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de keuken is een wasmachineaansluiting en een kast met de CV- ketel.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot een halletje met weer toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde en de badkamer. De slaapkamer heeft dubbele openslaande deuren naar het balkon, en een op maat gemaakte kledingkast. De badkamer is netjes en beschikt over een toilet, ligbad, aparte douche en wastafel.

Voor een goed beeld van de indeling verwijs ik je naar de plattegronden. Ook voor het creëren van een extra slaapkamer zijn alternatieve plattegronden toegevoegd.

Goed om te weten:
– EIGEN GROND
– Hoge plafonds
– Strak afgewerkte wanden
– Twee balkons
– Woonkamer en balkon op het zuiden
– 66 m2 GO (NEN 2580)
– Zeer nette keuken en badkamer uit 2004
– Brede straat met statige huizen
– Prachtige deurlijsten, mooie deuren
– Volledig dubbelglas
– CV installatie (Intergas) uit 2004, elk jaar gecontroleerd
– Complete badkamer met ligbad én douche
– Tweede slaapkamer is eenvoudig te realiseren
– Korte wachttijd voor een parkeervergunning

De woning maakt deel uit van een kleine VVE, M.H.Trompstraat 34, bestaande uit vier leden. Het appartement maakt 1/6 deel uit van de VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen 65 euro. Er staat momenteel geen groot onderhoud gepland en er is een kasreserve van ongeveer 20.000 euro.

Klik hier voor de virtuele rondleiding

Klik hier voor een bladerbare brochure.

Wilt u ons actuele nieuwe aanbod ontvangen? Meld u zich dan hier aan voor onze mailinglist.

Extra informatie

Aantal kamers

3

Oppervlakte

66

Brochure

Brochure MHTrompstraat 34HS

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.