AMSTERDAM, Nieuwe Egelantiersstraat 2 D (appartement)

350.000,-

47 m2, 2 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Super charmant appartement aan de rand van de bruisende Jordaan! Dit sfeervolle topappartement ligt op de bovenste verdieping van een in 2010 geheel gerenoveerd pand. De woning heeft twee royale kamers en biedt aan de zijde van de Westerkade een vorstelijk uitzicht over de Egelantiersgracht en op de Westertoren, De Parel van de Jordaan.

Dit is pas echt wonen in Amsterdam volgens Johnny Jordaan in “De Parel van de Jordaan“:

’k Ben in de Jordaan geboren
Mijn enigst dierbaar plekje grond
Daar waar die ouwe Westertoren
Geprezen wordt van mond tot mond
Hij staat daar als een trouwe wachter
En hij draagt die ouwe Keizerskroon
Al woon ik ook op drie hoog achter
’t Is of ik in een villa woon

WONING
Bij binnenkomst van het pand betreed je het gemeenschappelijke trappenhuis, voorzien van een nette stoffering. Het appartement zelf begint op de derde etage en met een trap omhoog kom je op de topverdieping. Hier is een ruime woonkamer met een strakke luxe keuken met alle inbouw apparatuur, zoals vaatwasser, koelvriescombinatie, 4 pits gaskookplaat en een combi oven. De sfeervolle balken van de kapconstructie zijn in het zicht gelaten en het geheel is zeer ruimtelijk en licht, door de hoge nok en de grote veluxdakramen. De badkamer in het midden is ook licht en ruim en voorzien van stijlvolle tegels, daarnaast een aparte toiletruimte met luxe sanitair en tegels en de wasmachinekast is eveneens apart. Aan de voorzijde van het pand is een royale slaapkamer, ook weer met balken in het zicht en een hoge kap. Boven toilet en badkamer is de hoogte benut door een insteekverdieping voor berging.
Het appartement is geheel voorzien van een sfeervolle doorlopende eiken houten vloer.

LOCATIE
De Nieuwe Egelantiersstraat ligt tussen de Marnixstraat en de Westerkade, in het verlengde van de Egelantiersgracht. Op loopafstand dus van alle gezellige cafés, restaurants en bijzondere winkeltjes die de Jordaan rijk is. De ‘9 straatjes’, de Westerkerk en de Noordermarkt liggen op enkele minuten loopafstand. Op maandagen is er markt op de Westerstraat en op zaterdag op de Lindengracht.

BIJZONDERHEDEN
– eigen grond
– woonoppervlakte ca. 47 m² conform NEN 2580
– bruto oppervlakte incl vide ca. 60 m²
– kleine gezonde VvE
– beheer VvE door Boersma & Van Dijk VVE beheer
– servicekosten € 100,- per maand
– recente renovatie en (onder)splitsing (2010)
– eigen intercom
– dubbele beglazing
– eikenhouten vloer
– oplevering in overleg

BEREIKBAARHEID
Het appartement ligt centraal en is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer met de tramhalte en het busstation op loopafstand op de Rozengracht en de Marnixstraat. Het Centraal Station is met lijn 17 gemakkelijk te bereiken. Parkeermogelijkheid bevindt zich om de hoek bij Europarking of met vergunning op straat.

Klik hier voor de bladerbare brochure

Klik hier voor de virtuele rondleiding

Extra informatie

Aantal kamers

2

Oppervlakte

47

Brochure

Brochure Nieuwe Egelantiersstraat 2 D

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.