AMSTERDAM, Van Noordtstraat 9 T (bovenwoning)

225.000,-

27 m2, 1 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Fijn studio appartement in de populaire Spaarndammerbuurt!

INDELING:
Entree op de vierde verdieping. Woonkamer/slaapkamer met open keuken voorzien van 4-pits inductie kookplaat, wasmachine en ijskast. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

Deze woning ligt aan de Van Noordtstraat en de Spaarndammerstraat: de winkelstraat van de Spaarndammerbuurt. De voordeur uit, aan het levendige plein liggen: café de Walvis, Bar Mick , Restaurant DopHert, Brasserie Van Noordt en iets verder in de de Spaarndammerstraat Morris & Bella. In de directe omgeving vind je alle benodigde winkels voor je dagelijkse boodschappen.

COMPLEX
Het appartement ligt in complex ‘De Zoete Haring’ met 19 studio appartementen met vooral jonge bewoners. Op de eerste en derde verdieping bevinden zich twee gemeenschappelijke ruimtes, die door de bewoners gebruikt worden als gym en gezamenlijke ruimte. Er is ook een gemeenschappelijk dakterras.

Het complex is in 2011 op hoog niveau gerenoveerd door woningstichting De Key, inclusief gevel, fundering en dak. De karakteristieke gevels zijn, met mooie ornamenten, in ere hersteld. Dit appartement heeft na de renovatie in 2011 de kwaliteit van een nieuwbouwwoning. Wanden, plafonds en vloeren zijn nieuw aangelegd. Ook ramen, deuren, badkamer en elektra zijn volledig vernieuwd. Er is veel aandacht geschonken aan warmte- en geluidsisolatie.

ART
In de ramen van het trappenhuis is een kunstwerk aangebracht. Het kunstwerk ‘Dubbel Glas’ is ontworpen door Studio Wessels Boer. Het kunstwerk geeft de weerspiegeling van de tegenover gelegen panden in het glas weer.

LOCATIE
Het populaire Westerpark is via een fiets-/looptunnel binnen twee minuten bereikbaar. In het Westerpark is het hele jaar door van alles te doen en te beleven. Ook bevinden zich hier volop horecagelegenheden (o.a. Pacific Park en Westergasterras) en het Ketelhuis (bioscoop). De Van Noordtstraat bevindt zich op vijf minuten loopafstand van de Haarlemmerdijk/-straat, ook de gezellige Jordaan ligt om de hoek. De Van Noordtstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (buslijn 22 en tramlijn 3) en de ring A10 is met de auto binnen vijf minuten te bereiken.

HISTORIE
De Van Noordtstraat is gelegen in de Spaarndammerbuurt. De bouw van de Spaarndammerbuurt startte aan het eind van de 19e eeuw. De arbeiderswoningen waren vooral bestemd voor havenarbeiders, die hun werk in de nabije havens vonden. Vele gebouwen en woningen in de Spaarndammerbuurt zijn ontworpen in de prachtige bouwstijl ‘Amsterdamse School’.

BIJZONDERHEDEN
– energielabel B
– Bouwjaar 1901, gehele renovatie complex in 2011
– studio, woonoppervlakte 27 m2 volgens NEN2580
– gemeenschappelijk dakterras op de 4e verdieping
– gemeenschappelijke gym en gezamenlijke ruimte
– gemeentelijke erfpacht, canon afgekocht tot 2061
– servicekosten € 64,70 p/m incl. schoonmaak algemene ruimte en onderhoud
– voorschot gas, water en elektra € 81,98 p/m (gemeenschappelijke cv-ketels)
– professionele beheerde VvE met onderhoudsplan en onderhoudsreserve
– oplevering kan eventueel op korte termijn.

 

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Klik hier voor de bladerbare brochure.

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

Extra informatie

Aantal kamers

1

Oppervlakte

27

Brochure

Brochure Van Noordtstraat 9 T

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.