AMSTERDAM, Postjeskade 41 III (bovenwoning)

350.000,-

57 m2, 3 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Een heerlijk licht en ruim appartement aan de gracht en met ramen over de gehele breedte.
Dat klinkt niet alleen goed, dat is het ook!
En ook nog eens op een centrale plek in het hippe en levendige stadsdeel de Baarsjes en vrijwel naast het Rembrandtpark.

Dit is een sfeervol, licht en ruimtelijk driekamerappartement van ca. 57 m² met een vrij uitzicht over het water van de Postjeswetering, een balkon op het zuiden en een hele rij ramen aan de voorzijde. De woning ligt op de derde verdieping, met een interne trap naar de direct daarboven gelegen zolderkamer, die momenteel in gebruik is als slaapkamer.

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je op de derde etage de entree van de woning. Vanuit de hal kom je aan de voorzijde direct in de woonkamer. Die is ruim en licht, met zes ramen die uitzicht geven over het water. De zijkamer is bij de woonkamer getrokken. Door middel van een steektrap in de woonkamer kom je in de studeer- of slaapkamer op de vierde verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich de riante woonkeuken, voorzien van onder meer een oven, een aparte koelkast en ruim genoeg voor een grote eettafel en met openslaande deuren naar het balkon, over de gehele breedte van de woning. Vanuit de hal is de douche bereikbaar en eveneens de separate toilet. Aan de voorzijde zijn de ramen voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen.

LOCATIE
De woning ligt in een rustig gedeelte van de straat met alleen bestemmingsverkeer en heeft voor de deur een brede stoep, voldoende parkeerplek en het brede water van de Postjeswetering. De buurt is enorm hard ontwikkeld de afgelopen jaren. Het Rembrandtpark is onlangs gerenoveerd en wordt inmiddels door hip Amsterdam omarmd als het favoriete park waar je wel nog mag barbecueën. Ook heerlijk voor een eindje hardlopen, uit te breiden naar een rondje Sloterplas. Op loopafstand zijn winkels en supermarkten bereikbaar aan de zojuist gerenoveerde Postjesweg en ook leuke restaurants als Bartack, Edel, Oslo en De School. Op de fiets ben je ook zo in het Vondelpark of bij de Hallen, het cultureel centrum met filmzalen en culinaire hotspot met een aantrekkingskracht op de gehele stad. Via de Overtoom of de Kinkerstraat fiets je in tien minuten naar de binnenstad. Via het Surinameplein bereik je de Ring A-10 binnen vijf minuten en trein- en metrostation Lelylaan ligt slechts twee tramhaltes verderop.

GOED OM TE WETEN
*eigen grond
*woonoppervlak ca. 57 m² conform de meetinstructie gebaseerd op NEN 2580
*parkeren met vergunning, er is een wachttijd van 5 maanden voor de bewonersvergunning
*het gebouw dateert van circa 1930
*de VvE omvat het pand Postjeskade 41 (vier woningen)
*de VvE is in eigen beheer
*servicekosten bedragen momenteel € 98,- per maand
*mogelijkheid voor het leggen van een bootje voor de deur.

DE NAAM VAN DE STRAAT
Postjeskade (Overtoomse Veld) genoemd naar de Postjeswetering. Een postje is een zoetwatervisje.

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Klik hier voor de bladerbare brochure.

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

Extra informatie

Aantal kamers

3

Oppervlakte

57

Brochure

Brochure Postjeskade 41 III

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.