AMSTERDAM, President Allendelaan 293 (appartement, bovenwoning)

450.000,-

143 m2, 4 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Ruim, licht en zeer comfortabel appartement (143 m2) in het bijzondere complex “‘t Waterfort“, gebouwd in 2006.
De woning heeft een zeer ruime woonkamer, drie slaapkamers, twee badkamers en een riant terras ( 17 m2) op het zuiden. De tweede verdieping waar de woning zich bevindt is bereikbaar met lift en in de onderbouw van het complex is de berging en de parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.
Het gebouw ligt in het nieuwbouwplan Meer & Oever wat in 2006 is ontwikkeld met de nieuwbouwprojecten Waterfort, Schutterstoren, de Zilverreiger en De Nieuwe Wereld. Het gebouw Waterfort is een mooi voorbeeld van prachtige moderne architectuur, het gebouw is in het water gelegen en beschikt over een privé haventje waar je een aanlegplek kunt kopen.
Het appartement ligt in een groene en prachtige waterrijke omgeving. Vrijwel direct aan het Sloterpark met de bekende Sloterplas waar je kunt hardlopen, wandelen, zwemmen bij het strand, fietsen, BBQ en verschillende watersporten kunt beoefenen.

Indeling
Via een grote poort van maar liefst 25 meter breed en 6 meter hoog kom je ‘t Waterfort binnen. De gezamenlijke entree heeft een video intercomsysteem en met de trap of de lift ga je naar de tweede verdieping.
Bij binnenkomst is er een ruime hal met toegang tot alle vertrekken.
Het appartement heeft een bijzonder ruim opgezette indeling wat zich vertaald in een grote woonkamer met dubbele schuifpui naar het terras op het zuiden. Aan de voorzijde is de half open keuken.
Daarnaast zijn er drie slaapkamers allen van goed formaat en zijn er twee badkamers. De eerste badkamer is uitgevoerd met ligbad, wastafel en tweede toilet, de tweede badkamer is voorzien van douche en wastafel. Verder beschikt de woning nog over een grote berg-, en wasruimte met twee grote ramen en is er een gastentoilet.
Voor een goed beeld van de indeling verwijs ik je naar de plattegronden.
Door de ligging van het appartement beschikt de woning zowel over ramen aan de zuid- als aan de noordzijde en is het zeer licht. Vanuit de woonkamer kijk je uit over de binnenplaats van het complex, in de richting van de Sloterplas. Het complex wordt omringd door water.
De mogelijkheid bestaat tot het bijkopen van een aanlegplaats voor een boot, waarmee je heel snel op de Sloterplas bent of via één van de sluizen op de grachten van Amsterdam.

Bijzonderheden
– de woning wordt verkocht inclusief één parkeerplaats in de parkeergarage
– de erfpacht is afgekocht tot 31-12-2054
– servicekosten bedragen € 162,28 per maand
– het appartement maakt onderdeel uit van een goed functionerende VvE met een professionele beheerder
– de woning is geheel voorzien van isolerende beglazing in aluminium kozijnen
– de vloeren in de hal, woonkamer en keuken zijn in 2017 vernieuwd.
– verhuur voor langere tijd is toegestaan, Airbnb is verboden.
– oplevering in overleg

Klik hier voor de virtuele rondleiding

Klik hier voor een bladerbare brochure

Wilt u ons actuele nieuwe aanbod ontvangen? Meld u zich dan hier aan voor onze mailinglist.

Extra informatie

Aantal kamers

4

Oppervlakte

143

Brochure

Brochurepresidentallendelaan 293

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.