AMSTERDAM, Prinsengracht 351 F (bovenwoning)

415.000,-

64 m2, 2 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Fijn tweekamerappartement van 64 m2 met een balkon op het zuiden welke prachtig uitzicht geeft over de groene gemeenschappelijke binnentuin. De woning ligt op een mooi stukje Prinsengracht, nabij de 9 straatjes, de Rozengracht en de Jordaan.

De woning bevindt zich op de tweede verdieping in een oase van rust en groen. De sfeervolle verbindingsstraatjes die de grachten hier kruisen, geven met hun vele winkeltjes, cafeetjes en restaurants een gezellig, bijna dorps karakter aan dit deel van de binnenstad.

Indeling: via de statige entree en de binnentuin komt u bij het achterhuis. Een gemeenschappelijk trappenhuis leidt van daaruit naar het appartement. De woning is zowel bereikbaar met de lift als met de trap. Na de entree geeft de gang aan de rechterzijde toegang tot de slaapkamer. In deze kamer geven twee ramen prachtig uitzicht op de fraaie binnentuin. Links ligt de wit betegelde badkamer met bad, bidet, wastafel en toilet. Verder in de gang is er toegang naar de wasmachine/c.v.ruimte. De gang eindigt in de woonkamer met open keuken en kookeiland. De lichte woonkamer geeft toegang tot het balkon op het zuiden met fantastisch uitzicht over de grachtenpanden aan de Prinsengracht en de Keizersgracht. Door de grootte van de tuin en de betrekkelijk lage bebouwing is het huis uitzonderlijk licht. In de onderbouw is er een nog een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Deze woning maakt deel uit van een professioneel beheerde VVE waarvoor de servicekosten € 182,04 per maand bedragen. De VVE is actief. Het gehele gebouw is begin jaren `90 van de vorige eeuw gerenoveerd en deels nieuw gebouwd. Deze woning is voorzien van onder meer mechanische ventilatie en houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. Vanzelfsprekend beschikt het appartement over een intercominstallatie om uw bezoek aan de voordeur te woord te staan. Het huis wordt verwarmd door middel van een CV Combi installatie van het merk AWB met bouwjaar 2009. Door de hele woning ligt een fraaie eikenhouten planken vloer. Doordat de stoere plafondbalken in het zicht zijn gelaten heeft het huis veel karakter.

De locatie van dit appartement is ideaal van hieruit kuiert u iedere zaterdag naar de gezondste, mooiste, leukste, geurigste, lekkerste en zeker niet als laatst, gezelligste markt van de stad, de Noordermarkt. Met een keur aan biologische producten vers van de diverse boerderijen uit de regio vormt het een echte trekpleister. Ook de beroemde 9-straatjes vindt u om de hoek, evenals het levendige winkelcentrum en de diverse theaters en restaurants. Het huis is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram, trein en bus dichtbij), per boot en natuurlijk ook met de auto.

De woning is een Rijksmonument en ligt op eigen grond.

Voor een goed beeld van de indeling verwijzen wij u naar de plattegrond op onze website.

In de koopakte zal een niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

Extra informatie

Aantal kamers

2

Oppervlakte

64

Brochure

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.