AMSTERDAM, Rie Mastenbroekstraat 17 (appartement)

265.000,-

39 m2, 1 kamers

Op voorraad

Product Description

In deze heerlijk comfortabele, energiezuinige en goed geïsoleerde studio van circa 39m2 met ruim en zonnig balkon kom je echt thuis en tot rust. Het heeft wijds en levendig uitzicht aan de voorzijde en verkeert in hele nette staat.

Het complex is gebouwd in 2017 en ligt binnen de Ring in de compleet nieuwe stadswijk Zeeburgereiland. Via de Piet Heintunnel met de auto ben je binnen enkele minuten in de binnenstad of op de ring A10. De tram- en busverbinding zijn op loopafstand. Het is slechts vier haltes van het Centraal Station verwijderd. De Schellingwoudebrug brengt je gemakkelijk met de fiets naar Amsterdam Noord of het mooie Durgerdam. Oost en het Centrum liggen op fietsafstand. Diverse winkels, restaurants, meerdere supermarkten, waaronder de biologische supermarkt Landmarkt, een huisarts, een tandarts, sportverenigingen en scholen/kinderopvang liggen in de nabije omgeving, met een Albert Heijn en een Espressofabriek letterlijk om de hoek. Zeeburgereiland biedt uitstekende sport- en ontspanningsmogelijkheden zoals het nieuwe skatepark grenzend aan de voorkant van het gebouw, dit is het grootste skatepark van Nederland!
Ook dichtbij is het Flevopark, met een tennisclub, een zwembad, maar ook een heerlijke plek om hard te lopen of te wandelen.

INDELING
Via een gemeenschappelijke hal op de begane grond is de lift bereikbaar.
De woning bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorzijde van het gebouw.
Bij binnenkomst ligt links de badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Recht in de hal is de meterkast en de kast met stadsverwarmingsunit. Loop je door dan is er aan de rechterkant nog een bergkast met wasmachineaansluiting. De woonkamer heeft aan de voorkant het gezellige zitgedeelte met open keuken en aan de rustige achterkant een slaapgedeelte. De huidige eigenaar heeft het appartement smaakvol en praktisch ingericht. Het slaapgedeelte is bewust niet helemaal dicht gemaakt, maar door middel van houten latten speels afgescheiden. Het woongedeelte geeft genoeg ruimte voor een zithoek en eetgedeelte.
Vanuit de woonkamer aan de voorzijde kun je naar het balkon waar je droog kunt zitten onder het afdak van het balkon van de bovenburen en kunt genieten van ochtend en middagzon. In het hele appartement ligt een keurige laminaatvloer en de wanden en plafonds zijn glad gestuukt. Kortom het appartement is zo te betrekken.
Op de begane grond is er nog een gemeenschappelijke fietsenberging.

ERFPACHT
De woning staat op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De erfpacht is afgekocht tot en met 2066. Het tijdvak loop tot 15 maart 2066 en de Algemene Bepalingen van 2000 van de Gemeente Amsterdam zijn van toepassing verklaard.

De Vereniging van Eigenaars Gebouw The Dock is actief en wordt professioneel beheerd door MVGM Beheer. De servicekosten bedragen momenteel € 86,- per maand.

BIJZONDERHEDEN
– erfpacht afgekocht tot 2066
– stadsverwarming
– er worden regelmatig parkeerplekken in een nabijgelegen parkeergarage te huur aangeboden
– de servicekosten bedragen € 86,- per maand voor het appartement
– de oplevering is in overleg

NAAM VAN DE STRAAT
Hendrika Wilhelmina Kuypers-Mastenbroek was een Nederlands zwemster, die in haar loopbaan drie olympische titels won. Mastenbroek startte met zwemmen onder leiding van ‘Ma’ Braun. Braun had haar eigen dochter getraind toen deze een olympische gouden medaille behaalde bij de Olympische Spelen van 1928 in Amsterdam.

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Extra informatie

Aantal kamers

1

Oppervlakte

39

Brochure

Brochure – Rie Mastenbroekstraat 17 – Amsterdam

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.