AMSTERDAM, Rustenburgerstraat 252 hs (benedenhuis)

375.000,-

53 m2, 2 kamers

Op voorraad

Product Description

De nieuwe wijk die achter het Paleis van Volksvlijt verrees rond 1900 heette officieel Buurt YY, maar kreeg al snel de naam De Pijp. De nieuwe wijk ontwikkelde zich al snel tot een bruisend stadsdeel. Verschillende bekende Nederlandse schrijvers huurden hier een kamer, zoals Herman Heijermans, Frederik van Eeden en Bordewijk. In de Pijp werd de grondslag voor het Nederlandse cabaret gelegd door Eduard Jacobs. Al snel stond de wijk dan ook bekend als het ‘Quartier Latin’ van Amsterdam en die reputatie heeft het nog steeds.
En precies in deze buurt, tussen vele restaurantjes cafeetjes en winkeltjes, vlakbij het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt, bieden wij deze superleuke beganegrondwoning met ruime tuin aan! De woning is 53 m2, voelt heel gezellig, heeft een slaapkamer, hoge plafonds in de woonkamer en een hele diepe tuin! Bovendien staat het op eigen grond.

Indeling
Entree op de begane grond en tochtportaal met gelijk toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken voorzien van diverse keukenapparatuur, waaronder een inductiekookplaat. Aan de woonkeuken grenst de veranda op het noordwesten met een diepe tuin van maar liefst 62 m2. De keuken is in 2018 helemaal vernieuwd. De badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting is in het midden van de woning en bereikbaar via de woonkamer. De badkamer is in 2013 helemaal opgeknapt. De slaapkamer met hippe bakstenen muur is aan de achterkant en via de keuken bereikbaar. Deze slaapkamer heeft een deur naar de veranda.

In het gehele appartement ligt een grenen houten vloer.
De woning wordt verwarmd door een Intergas CV-ketel (HR) uit het jaar 2012, aan de voorzijde is er dubbel glas, aan de achterzijde is er enkel glas met voorzetramen.
De cv ketel heeft het afgelopen jaar nog een onderhoudsbeurt gehad.

De VvE bestaat uit 4 leden en wordt in eigen beheer uitgevoerd. Op het moment zijn de servicekosten € 150,- per maand en zit er circa € 5400,- in kas.

Voor een goed beeld van de indeling verwijzen we graag naar de plattegrond op onze website, onder de button “brochure”. Verder spreken de foto’s voor zich.

Goed om te weten
-Eigen grond
-Bouwjaar 1910
-Ruime tuin
-Energielabel D
-Hoge plafonds in woonkamer
-Oplevering in overleg
-Wachttijd parkeervergunning 3 maanden

 

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Klik hier voor een bladerbare brochure.

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

 

Extra informatie

Aantal kamers

2

Oppervlakte

53

Brochure

Brochure Rustenburgerstraat 252 hs

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.