AMSTERDAM, Semarangstraat 26 III (bovenwoning)

450.000,-

84 m2, 4 kamers

Op voorraad

Product Description

In een rustig straatje op loopafstand van het Flevopark ligt dit dubbele bovenhuis met dakterras. De nog oorspronkelijke indeling biedt nog volop ruimte om te variëren, door te breken en te verbinden. Het is daardoor bijvoorbeeld uitermate geschikt voor studerende kind(eren) met lieve ouders ;-). Maar na verbouwing en door het betrekken van het trappenhuis bij de woning, is er ook een zeer ruimtelijk dubbel bovenhuis van te maken voor een compleet gezin.
Of gewoon laten zoals het is natuurlijk, want er is he-le-maal niets mis mee. De huidige eigenaren waren er immers met twee kinderen heel lang ‘domweg gelukkig vlakbij de Dapperstraat’. En de buurt? Ook daar is helemaal niets mis mee. Het is op dit moment één van de populairste oude stadswijken met gezellige straten als de Javastraat, leuke culturele instellingen als Studio K en de door Het Parool als beste benoemde bibliotheek.

INDELING
Tweede verdieping:
Eigen entree vanaf de tweede verdieping. Het afgesloten trappenhuis geeft toegang tot de derde en vierde verdieping.

Derde verdieping:
Entree en hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de woonkamer met zijkamer welke nu als kinderkamer in gebruik is. Aan de achterzijde is de eetkamer met openslaande deuren naar het zonnige balkon op het zuidwesten. Naast de eetkamer aan de achterzijde is de dichte keuken welke ook toegang heeft tot het balkon. De keuken is voorzien van diverse apparatuur. Hier hangt ook de CV ketel.
Op deze verdieping is nog een keurig apart toilet en de badkamer welke nog niet zo lang geleden is gerenoveerd en voorzien van bad en wastafel.
Via het het trappenhuis is de vierde verdieping bereikbaar.

Vierde verdieping:
Een hele lichte overloop door een lichtkoepel in het dak met wasmachine en drogeropstelling en daarachter een ruime berging. Op deze verdieping is nu de ouderslaapkamer met openslaande deuren naar het zonovergoten dakterras.

OMGEVING
De Semarangstraat ligt in de gezellige Indische buurt op een perfecte locatie. De straat zelf is rustig, maar alles wat je nodig hebt ligt om de hoek. Deze buurt bruist en leeft, er zijn veel gezellige cafés en heerlijke restaurants op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kun je naar de Javastraat of de gezellige Dappermarkt. Het Flevopark ligt op loopafstand. Het Oosterpark ligt op 5 minuten fietsen, net als bijvoorbeeld het Tropenmuseum en Artis. Het Muiderpoort station ligt op 10 minuten lopen/3 minuten fietsen en met de auto ben je in 5 minuten op de Ring A10.

ERFPACHT
Het betreft een appartementsrecht op gemeentelijke erfpachtgrond waarvan de canon € 427,24 per jaar bedraagt. De aanvraag voor een aanbieding voor het afkopen of vastzetten van de canon is in november 2019 gedaan.

VvE
Vereniging van Eigenaars “Gebouw Semarangstraat 26-28-30”.
Het betreft een actieve VvE met een professionele administrateur, de servicekosten voor deze woning bedragen € 168,85 per maand, er is een MJOP aanwezig.

KADASTER
Gemeente Amsterdam Sectie W nummer 8486, indexnummer A12, uitmakende het 205/387 aandeel in de vereniging van eigenaren.

BIJZONDERHEDEN
– bouwjaar 1926
– dubbel glas
– zonnig balkon met middag en avondzon
– 84,3 m2 volgens NEN 2580 richtlijnen
– dakterras met toestemming VvE, maar zonder vergunning van de gemeente
– warm water en verwarming door middel van een cv-combiketel van het merk Vaillant uit 2001
– actieve VvE

 

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Klik hier voor de bladerbare brochure.

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

 

Extra informatie

Aantal kamers

4

Oppervlakte

84

Brochure

Brochure Semarangstraat 26 III

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.