AMSTERDAM, Tweede Helmersstraat 79 HS (benedenwoning)

2.900,-

142 m2, 4 kamers

Op voorraad

Categorieën: , ,

Product Description

Een dubbel benedenhuis van circa 145 m2 in de mooiste buurt van Oud West met een tuin op het Zuiden. Het pand staat aan de Tweede Helmersstraat, dichtbij de hoek met de Alberdingk Thijmstraat en is met een buitengevel van ruim 6,5 meter uitzonderlijk breed! Het heeft twee ruime slaapkamers en een kleine slaapkamer geschikt voor een klein kind of als studeerkamer.
Intern is de woning in 2008 gerenoveerd. De woning heeft op beide verdiepingen een eiken houten vloer en is recent van binnen geschilderd. De half open keuken is o.a. voorzien van een Amerikaanse ijskast, oven, magnetron en heeft meer dan genoeg opbergruimte.
De woning beschikt over antieke sfeerdetails, waaronder de originele  en-suite kasten met schuifdeuren op de eerste etage, mooie ornamenten plafonds en authentieke schouwen. De badkamer heeft een heerlijk hoekbad, aparte regendouche en dubbele wastafelopstelling.
Het huis heeft een eigen opgang aan de straat en wordt gestoffeerd aangeboden.

Indeling:
Entree, tochtportaal, hal met rechts de meterkast, de trap naar de eerste etage en het toilet. Aan de achterzijde, iets verhoogd, ligt de keuken en links de grote woonkamer van circa 11.5 X 4 meter met openslaande deuren naar de tuin van circa 30 m2 op het Zuiden. Onder de keuken bevindt zich nog een kelder met stromend water en voldoende bergruimte. Hier is ook de wasmachine/ drogeropstelling.

Via de trap bereik je de eerste etage met aan de achterzijde rechts de badkamer met raam, links twee kamers en-suite waarvan een met een veranda op het Zuiden en de ander met een frans balkon aan de voorkant en rechts aan de voorzijde nog een kleinere slaapkamer.

De omgeving:

De Helmersbuurt kenmerkt zich door de ligging aan de randen van het Centrum, Oud Zuid en Oud West en biedt van deze drie werelden het best: het Leidseplein en de Jordaan op loopafstand, het Vondelpark, hippe cafés om de hoek en ondanks al die leuke dingen in de directe omgeving blijft het toch vooral een rustige en veilige woonbuurt…
Het Helmersbuurtje wordt omsloten door de Nassaukade, de Jacob van Lennepkade, de Overtoom en de Eerste Constantijn Huygensstraat en is qua bebouwing net wat rijker, ruimer en luxer dan de meeste straten in Oud West. Kortom, de allure van Oud Zuid en de gezelligheid van Oud West verenigd!

  • Per direct beschikbaar
  • Huurprijs: € 2.900,- per maand excl gas, water & licht
  • Borg : € 5800,-
  • Voor onbepaalde tijd, doch minimaal een jaar

Delen is niet toegestaan

Extra informatie

Aantal kamers

4

Oppervlakte

142

Brochure

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.