AMSTERDAM, Tweede Kostverlorenkade 26 I/II (dubbel bovenhuis)

550.000,-

92 m2, 3 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Helemaal top!

Een gerenoveerde maisonnette met twee grote slaapkamers beneden en een heerlijk lichte woonkamer op de tweede verdieping. Met maar liefst vier balkons! En dat allemaal in het altijd gezellige Oud West, uitkijkend over het water van de Kostverlorenvaart. Wat wil je nog meer?

Het pand is in 2000 geheel gerenoveerd en de Vereniging bestaat uit 3 leden. Alle hardhouten kozijnen aan de voorzijde zijn voorzien van dubbel glas en de gevel is gereinigd.
Je komt binnen in een recent opgeknapt trappenhuis en de entree is op de tweede verdieping, in een halletje met een garderobe en een toilet met een fonteintje. De woonkamer is licht en glad gestuukt en biedt een geweldig uitzicht aan de voorzijde over het water van de Kostverlorenvaart, met openslaande deuren naar een klein balkonnetje op het westen. Aan de achterzijde is een breed eetgedeelte met een royale open keuken, voorzien van een modern keuken blok met diverse inbouwapparatuur en toegang tot een balkon op het oosten vanwaar je vrij uitkijkt over groen en diepe tuinen. De woonkamer is voorzien van een hardhouten Jatoba vloer. De trap naar de slaapverdieping beneden zit in het midden. Daar kom je in een hal met toegang tot een grote slaapkamer aan de voorzijde, ook weer met openslaande deuren naar een balkon op het westen en aan de tuinzijde is een enorme slaapkamer, waar ook gemakkelijk twee kamers van kunnen worden gemaakt. Hier zijn openslaande deuren naar een diep terras aan de tuinzijde. De badkamer zit in het midden en is voorzien van een ligbad en een aparte douche, een tweede zwevend toilet, een wastafelmeubel en een handdoekradiator. De aansluitingen voor de wasmachine en droger zitten in de berging.

De locatie is natuurlijk helemaal goed: de Tweede Kostverlorenkade is een leuk stukje kade aan de Kostverlorenvaart, de deur uit naar links zit je heerlijk in een parkje met speeltoestellen en bankjes en op de hoek met de De Clercqstraat is een heerlijk terras van Café Thuys. Het wemelt in de buurt van leuke restaurantjes: Pazzi, Bar Speck en natuurlijk de befaamde Hallen op loopafstand.

De De Clercqstraat biedt bovendien een heel gevarieerd winkelaanbod en is goed bereikbaar met OV.

Vereniging van eigenaren:
Het pand bestaat uit 3 appartementsrechten en de Vereniging van Eigenaren is actief. De servicekosten bedragen € 80,= per maand voor deze woning. De voorgevel is in het voorjaar 2020 geschilderd. En niet onbelangrijk: de woning staat op eigen grond.

Bijzonderheden:
– EIGEN grond
– 92 m2 volgens NEN 2580
– gerenoveerd in 2000
– Video deuropeningssysteem
– twee slaapkamers
– voor- en deel achtergevel hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
– bouwjaar circa 1912
– Twee balkons voorzijde op het westen
– Twee diepe balkons aan tuinzijde op het oosten
– Warm water en verwarming door middel van een Bosch cv-combiketel uit 2011

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Extra informatie

Aantal kamers

3

Oppervlakte

92

Brochure

Brochure 2e Kostverlorenkade 26 I

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.