AMSTERDAM, Uiterwaardenstraat 34 III (appartement, bovenwoning)

430.000,-

70 m2, 4 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Wanneer je de uitdrukking ‘turn key’ zou willen illustreren, dan kun je de foto’s van dit huis gebruiken! Inpakken en verhuizen dus, naar dit heerlijk lichte appartement in de Rivierenbuurt. De woning beschikt over een dakterras op het westen, drie slaapkamers, een balkon op het oosten en fantastisch vrij uitzicht.

DE OMGEVING
In de buurt zijn diverse winkels, cafés en leuke restaurants op loopafstand te vinden in bijvoorbeeld de Rijnstraat, de van Woustraat, de Maasstraat en de Scheldestraat. Ook de beroemde Albert Cuypmarkt vind je op fietsafstand!

Voor recreatie bent u binnen enkele minuten aan de Amstel, in het Beatrixpark, het Sarphatipark of het Martin Luther Kingpark, waar jaarlijks het theaterfestival ‘De Parade’ wordt gehouden.

Op loopafstand vindt u in de Rijnstraat goede openbaar vervoer voorzieningen. Door de gunstige ligging bent u ook binnen enkele minuten met de auto de stad uit (uitvalswegen zoals A2 en ring A10).

INDELING
U betreedt de woning op de derde etage van het goed onderhouden pand. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken van deze verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich de gevelbrede woonkamer met inbouwkast. Doordat dit appartement in de bocht van de Uiterwaardenstraat ligt, heeft de woning aan de voorzijde extra veel lichtinval en een prachtige doorkijk de straat in. Daarnaast beschikt deze ruimte over een Frans balkon op het westen.

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de nette keuken en twee slaapkamers. Vanuit alle drie de vertrekken heeft u toegang tot het woningbrede balkon met twee handige balkonkasten. Op dit balkon heeft u de gehele ochtend zon en veel privacy door de zeer diepe achtertuinen. De ruimtes aan de achterzijde zijn daardoor zeer licht. Op deze etage bevindt zich tevens de in 2016 vernieuwde badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
Vanuit één van de slaapkamers bereikt u door middel van een vaste trap de vierde etage. De overloop biedt veel bergruimte èn plek voor de wasmachine; de aansluiting is er al. Vanuit deze overloop bereik je nog een ruime slaapkamer van waaruit je toegang het tot het dakterras. Deze bovenste etage is ook bereikbaar via het gemeenschappelijke trappenhuis.
Door de gehele woning ligt een nette laminaatvloer en de houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. Door het balkon op het oosten en het Frans balkon en het dakterras op het westen, kunt u op ieder moment van de dag van de zon genieten!

VERWARMING/WARM WATER
CV-ketel, HR Intergas met bouwjaar 2006.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De vereniging van eigenaars is genaamd: ‘Vereniging van Eigenaars Uiterwaardenstraat 12-88 en Gaasperstraat 57-83 te Amsterdam’.
De vereniging wordt professioneel beheerd door VvE beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 95,00 per maand.

EIGEN GROND/ERFPACHT
Het appartement staat op gemeentelijke erfpachtgrond waarvan de canon is vooruitbetaald tot 2056. De algemene bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de derde verdieping met berging op de vierde verdieping, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie V, complexaanduiding 11365, appartementsindex 142, uitmakende het 77/10.991e aandeel in de gemeenschap.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN
Als vermeld in onze verkoopbrochure.

IN VOGELVLUCHT
– twee balkons en een dakterras
– afgekochte erfpacht tot en met 31 maart 2056
– Professioneel beheerde VvE
– servicekosten euro 82,44 per maand
– Woonoppervlak conform NEN2580 69,2 m2
– badkamer in 2016 vernieuwd
– altijd koel slapen met airco in de slaapkamer
– interne trap en dakterras in 2015 met vergunning gerealiseerd

 

Klik hier voor de virtuele rondleiding

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

Extra informatie

Aantal kamers

4

Oppervlakte

70

Brochure

Brochure Uiterwaardenstraat34III

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.