AMSTERDAM, Utrechtsedwarsstraat 162 (benedenwoning)

550.000,-

99 m2, 4 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Licht en ruimtelijk appartement met riant terras aan de woonkamer, in een dorps stukje stad.

De wekelijkse bloemenmarkt op het Amstelveld, de kunsthandels van het Spiegelkwartier, de geweldige delicatessenzaken, goede restaurants en winkels in de Utrechtsestraat, het terras van buurtcafé Krom, de taartjes en de kroketten van Holtkamp, de Stadsschouwburg en Carré.
Hier vind je de levendigheid van het centrum van Amsterdam op loopafstand, maar dan in het rustige stukje van de straat: vrijwel aan de Amstel.

WONING
De entree van de woning is op de eerste verdieping van een kleinschalig modern complex. Je komt binnen in een hal met toegang tot de toilet met fonteintje en de meterkast. De woonkamer breed en licht door de grote ramen aan de voorzijde met aan de zijkant een deur naar een klein balkonnetje. Aan de achterzijde is de keuken in hoekopstelling met het eetgedeelte en van daar uit loop je zo via de openslaande deuren naar een riant terras, waar je heerlijk buiten kunt zitten en avonden lang buiten kunt eten. De verrassing van het huis bereik je via een deur vanuit de woonkamer. Daar zijn de slaapkamers, in het monumentale gedeelte van het complex dat bij de renovatie behouden is gebleven. Aan de achterzijde is een heerlijk rustige slaapkamer, de badkamer is in het midden gesitueerd en die is recent gemoderniseerd en voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel en aan de voorzijde is een geweldige hoge ruimte die momenteel in gebruik is als praktijkruimte. Hier is tevens een extra entree vanaf de straat mogelijk. Beneden is een werkruimte, slaapkamer of logeerkamer met beperkte hoogte, waardoor deze officieel niet meetelt in het woonoppervlak, maar die wel natuurlijk een prettige toevoeging is aan de leefruimte. Aan de achterzijde is een bergruimte gemaakt met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Een extra berging is bereikbaar vanuit een gang van de VvE die met een deur vanaf de stoep toegankelijk is.

BIJZONDERHEDEN
– Goed onderhouden
– Woonoppervlakte 70 m² plus 29 m² overige inpandige ruimte in het souterrain gemeten conform NEN 2580 meetinstructie
– Top locatie, om de hoek van de Amstel
– Heerlijke buitenruimte gemakkelijk toegankelijk vanuit de woonkamer
– Goed functionerende VVE
– Alle mogelijke winkels op loopafstand, delicatessen of designermode: alles is er
– Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Klik hier voor de virtuele rondleiding
Klik hier voor een bladerbare brochure

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

Extra informatie

Aantal kamers

4

Oppervlakte

99

Brochure

Brochure Utrechtsedwarsstraat 162

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.