Amsterdam, Veerstraat 34 III/IV (dubbel bovenhuis)

2.000,-

110 m2, 4 kamers

Op voorraad

Categorieën: , ,

Product Description

—English text below—
Luxe en geheel gerenoveerd 4-kamer appartement van ca. 110 m2 met balkon op het westen, gelegen in Oud Zuid!

INDELING
Gemeenschappelijke entree aan de straat met recent geheel gerenoveerd en gestoffeerd trappenhuis. Op de tweede verdieping vindt u de toegangsdeur naar deze woning met een trap naar de 3e etage. Op de derde etage treft u een ruime woonkamer met luxe open keuken aan de achterzijde, grenzend aan het balkon. In deze woonkamer valt direct de lichtinval op door de grote raampartijen over de volledige breedte op het zuidoosten. Aan de achterzijde beschikt u over openslaande deuren naar het balkon op het noordwesten! Aan de voorzijde is een sfeervol Frans balkon. De keuken is voorzien van een vrijstaand gasfornuis met oven en afzuigschouw,een vaatwasser, ruime koelkast en 3-laden vriezer en natuurlijk genoeg kastruimte.
Vanuit de woonkamer loopt u via de hal aan de achterzijde naar een slaap- of werkkamer met toegang tot het balkon. Via de hal is ook het toilet met fonteintje bereikbaar. In de woonkamer kunt u met de trap naar de vierde etage alwaar u aan de voorkant een zeer ruime kamer treft met toegang tot de badkamer en aan de achterkant nog een normaal formaat slaapkamer. De badkamer ligt in het midden en is ook vanuit de gang toegankelijk. De badkamer is voorzien van apart ligbad, inloopdouche, wastafel met -meubel, toilet en een aparte ruimte was wasmachine en droger. De CV ketel opstelling bevindt zich in een kast.

NIET VOOR WONINGDELERS!
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan woningdelers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Een stel, echtpaar of een gezin komen wel in aanmerking voor deze woning.

DE LIGGING
De Veerstraat is een plezierige, rustige straat vlakbij het Vondelpark en met alle denkbare voorzieningen op loopafstand. Onder meer de Zeilstraat en de Koninginneweg bieden tal van winkels en eetgelegenheden. De ligging t.o.v. het openbaar vervoer is zeer gunstig en met de auto rijdt u zo de stad uit via de Amstelveenseweg, of met de fiets de stad in via het Museumplein.

HET ONDERHOUD
Het betreft hier een recent geheel gerenoveerde woning: de keuken, badkamer en verwarmingsinstallatie zijn vernieuwd. De elektrische installatie is eveneens vernieuwd. Daarnaast ligt er in het gehele appartement een nieuwe vloer en zijn (bijna) alle ramen voorzien van raambekleding.

BIJZONDERHEDEN
– NOT for sharing!
– gestoffeerde oplevering met wasmachine en droger
– huurprijs is excl. GWL
– geen kosten voor huurder
– waarborgsom: 2 maanden huur
– minimale huurtermijn is 1 jaar, geen maximum.

Kortom: turnkey om in stijl te gaan wonen!

Klik hier voor de bladerbare brochure

 

ENGLISH TEXT:
Luxurious and fully renovated 4-room apartment (3 bedrooms) of about 110 m2 surface, located in Oud Zuid!

LAY OUT
Common entrance on the street with renovated and furnished stairwell. On the second floor you will find the entrance to this dwelling with stairs leading to the 3rd floor. On the third floor you will find a spacious living room with open kitchen at the back, adjacent to the balcony. The living room is extremely bright because of three large windows facing southeast. Also at the front there is a charming French balcony. The kitchen features a freestanding cooker with oven and extractor fan, dishwasher, large refrigerator and 3-drawer freezer and plenty of closet space.
From the living room a small hallway gives passage to a bedroom or office with access to the balcony in the back of the building. Also you`ll find a small bathroom with toilet and sink. Stairs in the living will take you up to the fourth floor with in front a very spacious room with direct access to the bathroom and in the back a normal sized bedroom. The bathroom is in the middle and is also accessible from the hallway. The bathroom has a separate bath, shower, sink, toilet and washer/dryer space.

NOT FOR FLATSHARING!

LOCATION
Veerstraat is a pleasant, quiet street near the Vondelpark and with all amenities within walking distance. Both Zeilstraat and Koninginneweg offer plenty of shopping and dining facilities.

MAINTENANCE
It is a recent fully renovated house.

DETAILS
– NOT For sharing!
– no cost for the tenant
– fitted with blinds, washing machine and dryer
– rent is excl. utilities
– deposit: 2 months rent
– minimum rental period is 1 year, no maximum.

In short: turnkey for living in style!

Extra informatie

Aantal kamers

4

Oppervlakte

110

Brochure

Brochure Veerstraat 34 III&IV

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.