AMSTERDAM, Willem de Zwijgerlaan 78 I (bovenwoning)

285.000,-

49 m2, 2 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Pak nu je kans! Op deze mooie locatie, aan de rand van Oud-West en de Baarsjes en nog lekker dichtbij het centrum, bieden wij een superfijn appartement aan op Willem de Zwijgerlaan 78 I hoog. De woning heeft heeft twee kamers en een breed balkon op het oosten. Het appartement ligt op de eerste etage en kijkt uit op een brede en lommerrijke groenstrook. Vanaf het balkon aan de achterkant heb je zicht op de mooi onderhouden binnentuin waar je overigens heerlijk kunt lezen, koffie drinken of eten. 


Via het gemeenschappelijke trappenhuis dat begint op de bel-etage, bereik je de voordeur. Entree op de eerste verdieping, hal, aan de voorzijde de woonkamer met uitzicht over het groen van de platanen aan de Willem de Zwijgerlaan. De badkamer ligt in het midden van de woning en is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, een zwevend toilet en een wastafel. Aan de tuinzijde is de ruime slaapkamer en daarnaast de keuken, beide met deuren naar het balkon. De keuken is nog voorzien van een origineel aanrecht met granito werkblad en losstaande apparatuur. Het zonnige balkon aan de achterzijde ligt over de volle breedte van de woning en is vanuit de slaapkamer en de keuken bereikbaar. In het hele huis ligt een visgraatparketvloer. Eventueel is er een mogelijkheid om van de zijkamer in de in de woonkamer een aparte kamer te maken. In het souterrain is er nog een berging.

De woning wordt verwarmd d.m.v. een CV combiketel uit het jaar 2017. (geplaatst in de centrale schacht in het trappenhuis).

Over het algemeen is er voldoende parkeergelegenheid (betaald) op de openbare weg, per woning kan 1 parkeervergunning worden aangevraagd (op dit moment zonder wachttijd).

De servicekosten bedragen euro 90,41 per maand en de Vereniging van Eigenaren heeft een ruime onderhoudsreserve. De erfpacht is afgekocht tot 2058.

Volgens de NEN 2580 meetinstructie bedraagt het woonoppervlak 49 m2.

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Klik hier voor de bladerbare brochure.

 

Extra informatie

Aantal kamers

2

Oppervlakte

49

Brochure

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.