AMSTERDAM, Wormerveerstraat 1 II (bovenwoning)

300.000,-

43 m2, 2 kamers

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Product Description

Wat een heerlijk zonnig appartement deze comfortabele tweekamerwoning op de tweede verdieping!

De woning heeft een mooie lamel parketvloer en in de woonkamer heb je een panoramisch uitzicht door de hoekligging en de vele ramen voorzien van dubbel glas. De slaapkamer heeft een goed formaat en de badkamer is zelfs heel royaal, voorzien van een inloopdouche. Het toilet is apart bereikbaar. Naast de badkamer is de keuken, voorzien van een luxe 5 pits kooktoestel en een grote Amerikaanse ijskast. Op de vierde verdieping is nog een ruime zolderkamer. Het karakteristieke pand staat in de mooie en zeer geliefde Spaarndammerbuurt.

INDELING
De woning bevindt zich op de tweede verdieping en is te bereiken via het gemeenschappelijke trappenhuis. Direct bij binnenkomst is de keuken links aan de zijkant van het pand, voorzien van een luxe 5 pitskooktoestel en een grote Amerikaanse ijskast. Het keukenblok is aan de overzijde gesitueerd. Daarnaast bevindt zich de royale badkamer, met een ruime inloopdouche met glazen wand, een wastafelmeubel en ruimte voor een wasmachine en een droger. Het toilet is apart bereikbaar vanuit de hal. De sfeervolle slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een dubbel bed en een garderobekast. Dan kom je in de woonkamer met een fantastische raampartij aan twee kanten en een geweldig uitzicht over een gezellig pleintje met bomen voor de deur. Op vierde verdieping is een royale zolderkamer met een dakkapel bereikbaar.

VVE
Het complex is in 2004 gesplitst in 36 appartementsrechten in de Vereniging van Eigenaars Wormerveerstraat 1 t/m 7 (oneven nummers) en Zaanstraat 109 tm 124 (doorlopende nummers) te Amsterdam. De vereniging wordt professioneel beheerd. MJOP is aanwezig. Op dit moment bedragen de servicekosten € 170,- per maand.

OMGEVING
De Wormerveerstraat ligt in de hippe Spaarndammerbuurt, met op loopafstand een heel gevarieerd aanbod aan winkels, gezellige cafés en restaurants, zoals Café de Walvis, restaurant BAUT, de Pizzabakkers, Bar Mick, DopHert en restaurant Freud. Ook het REM eiland en Pont 13 zijn om de hoek en hebben uitzicht over het IJ.
De buurt wordt aan de noordzijde begrensd door De Houthavens van Amsterdam. Dit gebied ondergaat momenteel een metamorfose. Vroeger losten vrachtschepen met hout uit heel Europa hier hun lading. Nu is het gebied een fantastische plek om te wonen met tal van creatieve bedrijven. Hier zijn inmiddels scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, een zorgcentrum, sportscholen, trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen aan het water gevestigd. Het mooie nieuw park boven de nieuwe Spaarndammertunnel, het Westergasterrein en het Westerpark zijn de plekken voor recreatie, leuke evenementen en leuke tentjes voor een hapje of drankje. Daarnaast zit je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord, fiets je zo de Jordaan in of sta je op de Haarlemmerdijk! De bereikbaarheid is prima verzorgd met het Centraal Station op enkele fietsminuten, of meerdere busverbindingen richting Centraal Station en Station Sloterdijk.
Parkeren kan meestal voor de deur en anders wel in dit deel van de straat. De wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning is op dit moment slechts twee maanden. En met de auto ben je via de S102 of de S103 binnen enkele minuten op de ring.

BIJZONDERHEDEN
– Het woonoppervlak bedraagt 43 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
– De zolderkamer meet 10 m²
– Bouwjaar 1916;
– Erfpacht van de Gemeente Amsterdam, afgekocht tot 2054;
– Aanvraag eeuwigdurende afkoop gedaan;
– De woning is voorzien van dubbele beglazing met hardhouten kozijnen en HR ++ glas;
– Door de gehele woning ligt een geïsoleerde lichte lamelparketvloer;
– Verwarming d.m.v. CV combiketel (2016).

 

Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Klik hier voor de bladerbare brochure.

Wilt u graag snel ons nieuwste aanbod ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze mailinglist.

 

Extra informatie

Aantal kamers

2

Oppervlakte

43

Brochure

Kaart

Bezichtiging

Wilt u dit object bezichtigen? Laat hieronder uw gegevens achter.