Verkopen

Wilt u uw woning verkopen?
Wij doen dat graag en goed!

Bij verkoop is het van belang de juiste verkoopstrategie te volgen, een realistische vraagprijs te hanteren en met duidelijke (e-)verkoopbrochures te komen zodat een optimale opbrengst gehaald wordt. Wij maken gebruik van de modernste technieken om via het internet uw huis te presenteren op de meest bekeken website, FUNDA.nl. Funda is een onmisbaar tool gebleken bij de verkoop van woningen. Uiteraard wordt uw woning ook aangemeld via sociale media, zoals bij voorbeeld Facebook,  kijk daarvoor op onze pagina: www.facebook.com/gaikhorstmakelaars.  Wij kunnen ook, indien u dat wenst, uw te koop staande woning rechtstreeks doorplaatsen op uw eigen Facebook pagina. Deze combinatie is een onmisbare tool gebleken bij het verkopen van een woning in Amsterdam. Bovendien organiseren we “open huis” buiten kantooruren en springen continu in op de veranderingen in de markt

Heel wezenlijk is ook dat u voldoet aan de wettelijke normen. Het is belangrijk te melden wat volgens de wet en de jurisprudentie voorgeschreven wordt; dit noemt men de informatieplicht van de verkoper. Onze expertise kunt u gebruiken om hiertoe recherche uit te voeren, maar ook om bijvoorbeeld heldere advertenties op te stellen en de juridische aktes op juistheid te controleren.

Wij bieden u goede voorlichting en een heldere aanpak. Natuurlijk leveren we ook op dit gebied maatwerk en stellen we in overleg met u opleverdatum, roerende zaken en de tijdstippen waarop we afspraken voor bezichtiging kunnen inplannen, vast. Tot en met de overdracht bij de notaris worden alle zaken voor u geregeld, zodat u zekerheid heeft dat de verkoop van uw woning optimaal en prettig wordt afgewikkeld.

Onze dienstverlening bestaat naast de advisering en bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen in Groot Amsterdam ook uit:

  • Bemiddeling bij verhuur van vrije sector woningen in Groot Amsterdam
  • (NWWI)Taxaties
  • Advisering bij mogelijke splitsing van panden in appartementsrechten
  • Beheer (technisch & administratief)
  • Advisering bij aan- en verkoop van beleggingspanden