Het belang van styling

Een paar kleine veranderingen kunnen vaak een groot verschil maken in de eerste indruk die een huis maakt. Want, zoals je weet, ‘you never get a second chance to make a first impression.

Dierbare spulletjes groeperen en een fotogeniek hoekje creëren, de salontafel van het midden van de ruimte naar de zijkant verplaatsen om meer ruimte te laten zien, een sprei over een rommelig bed draperen of persoonlijke foto’s vervangen door een neutraal schilderij: het doet wonderen.

We hebben al regelmatig ervaren dat het duizenden euro’s kan schelen in de opbrengst van een woning, maar het maakt ook vaak het verschil tussen maanden wachten op een koper of de eerste ronde bezichtigingen afsluiten met een succesvolle verkoop bij inschrijving.

Een uur Bho kado

Omdat wij heel goed begrijpen dat jij, als kersverse verkoper, nog niet dezelfde ervaring hebt als wij en het belang van styling misschien niet direct ziet, bieden we je als onderdeel van onze dienstverlening ‘Een uur Bho kado‘ aan. We zien het als onze taak jouw huis op de best mogelijke manier te presenteren om voor jou de hoogste opbrengst te realiseren.

Bho Roosterman is een van Nederlands beste stylisten. Ze werkt onder meer voor Linda en heeft op Linda TV – samen met haar hondje Sjimmie, zelfs haar eigen programma: ‘Wat zie jij er leuk uit!‘ Verder doet ze de styling voor heel veel Nederlandse televisieseries en films, waaronder bijvoorbeeld Penoza en Danni Lewinsky. Voor de inrichting van woningen werkt ze samen met haar partner Patrick Mahn, meubelmaker, creatief en rechterhand.

In het uur dat wij je aanbieden arrangeert ze, verschuift ze en geeft ze je handige tips. Ze doet dat met veel respect voor jouw eigen stijl en zal het huis altijd in zijn waarde laten. Kortom: de ‘eigenheid’ blijft in jouw huis, er worden alleen net even wat puntjes op de i’s gezet. Mocht je naar aanleiding van haar advies meer met Bho willen doen, dan kun je daar zelf, direct met haar, afspraken over maken.

Wat kan Bho nog meer voor jou betekenen?

Wil je een leegstaand huis liever gemeubileerd presenteren, dan kunen Bho en Patrick een volledige inrichting voor je verzorgen. Ze hebben een loods vol spullen maar vooral ook veel contacten om de meest bijzondere spullen te huren. Bho kan ook een sfeerloos, bijvoorbeeld voor de verhuur gemeubileerd huis, wat meer pit, leven en warmte meegeven door er wat details of kleine meubelstukken aan toe te voegen. Op jouw verzoek wordt maatwerk geleverd.

En, voor de verkoper met lef die echt een design statement wil maken, kan ze een bepaald thema of een specifieke stijl, tot in het kleinste detail doorvoeren. Haar specialiteit is de herkenbare jaren zeventig stijl, die op dit moment echt enorm populair is: het nieuwe vintage.