Wie wij zijn

Gaikhorst Makelaars & Taxateurs is een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door integriteit, enthousiasme, betrokkenheid en jarenlange ervaring. Onze klantenkring breidt zich voornamelijk uit op voorspraak van eerdere tevreden klanten. De mooiste kenschets van onze organisatie is dan ook door één van onze eigen klanten gegeven in een klanttevredenheidsonderzoek van de NVM: ‘Naast alle andere makelaarskantoren waar we mee te maken hebben gehad is Gaikhorst nog steeds het enige kantoor dat je ook een ander gunt, dankzij de mensen die er werken!’ Ons team bestaat uit drie makelaars. Verder schakelen wij, afhankelijk van de behoefte van onze cliënt, derden in waar we een samenwerkingsverband mee hebben. We werken onder meer samen met een gerenommeerd financieel adviesbureau, een accountantskantoor, een jurist en een fiscalist. Om meer over de dynamiek van ons kantoor te ontdekken en op de hoogte te blijven van actueel nieuws over de woningmarkt en aanverwante onderwerpen kijkt u op onze Facebook pagina, www.facebook.com/gaikhorstmakelaars.

Paul Gaikhorst

Paul is oprichter, eigenaar en naamgever van het kantoor. Al sinds begin jaren ’90 is hij actief in het Amsterdamse onroerend goed en hij beschikt over een enorme bak met ervaring en marktkennis. Een beetje eigenzinnig af en toe, maar bovenal is hij die makelaar die je je vrienden gunt. Recht op het doel af, no nonsense, en waar dat nodig is met een eindeloos geduld en begrip voor jou: zijn klant.

Lara van Roessel

Lara was altijd onze steun en toeverlaat aan de binnenkant maar kan dat nu ook voor jou zijn, buiten in het veld als vastgoedadviseur. Onze stille kracht is ongeveer een jaar geleden begonnen met de opleiding tot makelaar en vordert gestaag. Naar verwachting rondt ze nog dit jaar haar opleiding af. Inmiddels heeft ze ook haar eigen klanten en begeleidt ze hen op weg naar een, vaak eerste, eigen huis. Vanzelfsprekend staan wij als sparring partner altijd naast haar. Lara is ooit bij ons begonnen als stagiaire en wie weet waar ze eindigt. In ieder geval bij ons, hopen we, want wij kunnen ons geen Gaikhorst Makelaars meer zonder Lara voorstellen en verwachten veel van haar voor de toekomst… Onze toekomst!

Anke Knottenbelt

Na haar studie kunstgeschiedenis is Anke ruim 20 jaar geleden terechtgekomen in de makelaardij… en gebleven. Anke is een estheet, een filosoof èn een zakenvrouw. Ze heeft een scherpe blik, is analytisch maar bovenal menselijk en geduldig. Hard op de zaak en zacht op de man, als een natuurlijke vaardigheid. Vanzelfsprekend heeft ze in die afgelopen 20 jaar en met haar stel hersens ook enorm veel kennis van de Amsterdamse woningmarkt opgebouwd. Anke voelt zich naast in Amsterdam ook in de regio Haarlem en omgeving thuis, niet in het minst omdat ze daar zelf woont!

Simone Carree

Sinds de oprichting is Simone heel actief bij het kantoor betrokken geweest als eigenaar en full time makelaar maar inmiddels is ze iets meer naar de achtergrond verdwenen. Ze heeft daarmee tijd gecreëerd om onder meer toe te geven aan haar reis- en schrijflust. Haar ervaringen in de makelaardij kun je volgen op simonecarree.nl. Op de achtergrond adviseert ze nog voor Gaikhorst Makelaars en wanneer ze in Amsterdam is kan ze niet anders dan zich er mee bemoeien. Want voor leuke dingen maakt ze altijd tijd!

Femke van Rijn

Femke is in 2005 voor het eerst bij Gaikhorst Makelaars komen werken en is nu, na een onderbreking van 5 jaar bij een ander kantoor, weer terug op het honk. Thuiskomen noemt ze dat; en wij ook! Ze is gecertificeerd als register makelaar en taxateur en voegt aan ons kantoor onder meer veel expertise toe uit de regio Oost/Watergraafsmeer en zelfs Weesp, waar ze sinds een aantal jaar ook woont. Femke is een bikkel, een creatieve geest en een eigenwijze denker. Ze is bijzonder goed in haar werk en heeft een groot hart. Ze hoort bij ons!

Maen Gaikhorst

De dochter van… Inderdaad. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, hoewel haar hart eigenlijk bij de geneeskunde ligt. Ze studeert Geneeskunde en Gezondheid & Leven aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en in haar vrije tijd werkt ze bij ons op de dagen dat Lara er niet is. Ze is handig, snel van begrip en ambitieus. Ze weet wat ze wil en wil vooral alles wat ze doet heel erg goed doen! Laat Maen maar schuiven; het is haast jammer dat ze andere plannen heeft voor haar toekomst, maar de patiënt die haar straks als arts krijgt mag zich gelukkig prijzen.